TL;DR: Проектирайте етажни планове, диаграми, графики, таблици с места за сядане

...
TL;DR: Проектирайте етажни планове, диаграми, графики, таблици с места за сядане
Коментари Харесай

Правете организационни диаграми, етажни планове и други с Microsoft Visio, сега по-малко от $20

TL;DR:  Проектирайте етажни проекти, диаграми, графики, таблици с места за сядане и други с $20 лиценз за Microsoft Visio 2021 за Windows. Станете консултант за диаграми, като се насочите напряко към касата!

Обикновено комбинирането на графика за презентация и скица на местата за събитие може да изисква разнообразни приложения, разнообразни абонаменти и разнообразни преживявания, с цел да наподобяват добре. Има доста приложения за дизайн, само че доста от тях са лимитирани в това, което можете да вършиме.

Microsoft Visio е повсеместен инструмент за диаграми " всичко в едно ", който можете да употребявате за диаграми, графики, етажни проекти, схеми за сядане, организационни диаграми, блок-схеми и доста повече. Visio идва с солидно меню от авансово направени активи и шаблони за основаване на професионално качествени визуализации и изисква единствено еднократна покупка.

След като сте подготвени да получите програмен продукт за диаграми, за който не е нужно да плащате всеки месец, можете да отид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР